Όλοι μας έχουμε ονειρευτεί ένα λαμπερό λευκό χαμόγελο και είναι καθήκον μας να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα

Σύμφωνα με έρευνες, 1 στους 4 ανθρώπους του πληθυσμού ντρέπονται να χαμογελάσουν, είτε εξαιτίας κακής ευθυγράμμισης των δοντιών τους, είτε κυρίως λόγω της εντύπωσής τους ότι τα δόντια τους είναι κίτρινα.

Επιλέγοντας εξατομικευμένες μεθόδους, προσφέρουμε την ιδανικότερη λύση, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε ασθενούς μας. Έτσι η λεύκανση γίνεται είτε στο σπίτι, είτε στο ιατρείο, καθώς και συνδυαστικά. Ανάλογα με το αρχικό χρώμα των δοντιών, μπορούμε να επιτύχουμε μέχρι και 8 τόνους πιο λευκή απόχρωση. Η λεύκανση ολοκληρώνεται όταν ο ασθενής θεωρήσει ικανοποιητικό το αποτέλεσμα ή όταν η σύγκριση φωτογραφιών τις δυο τελευταίες εβδομάδες της θεραπείας δείξουν πως η αλλαγή στο χρώμα είναι πλέον ανεπαίσθητη.

Η λεύκανση στο ιατρείο μπορεί να διαρκέσει από 20 λεπτά μέχρι και 1 ώρα, για κάθε συνεδρία, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου προετοιμασίας του στόματος. Οι εφαρμογές στο ιατρείο από μόνες τους δεν επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και ιδανικά χρειάζεται να γίνει συνδυασμός με εφαρμογές στο σπίτι. Ένα πιο αυστηρό πρωτόκολλο λεύκανσης περιλαμβάνει 1-2 επισκέψεις λεύκανσης στο ιατρείο πριν ή μετά τις εφαρμογές στο σπίτι.

Η λεύκανση στο σπίτι γίνεται με εξατομικευμένους νάρθηκες (μασελάκια) που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Το λευκαντικό υλικό τοποθετείται εύκολα στους νάρθηκες και ανάλογα με τη περιεκτικότητά του (5%, 10% ή 16%) η εφαρμογή διαρκεί από 1 μέχρι και 6-8 ώρες (εφαρμογή στον ύπνο). Για την επιτυχία μιας λεύκανσης έχει σημασία η ακρίβεια της εφαρμογής των ναρθήκων, για να μην διαφεύγει το λευκαντικό υλικό (τζελ). Σημειώνεται ότι η διαφυγή του τζελ στο στόμα δεν είναι επιβλαβής.

Σε κάθε περίπτωση η θεραπεία είναι μη επεμβατική και δεν έχει καμία επίπτωση στην αντοχή των δοντιών και στην γενική υγεία του οργανισμού. Σπάνιες αναφορές σε πόνο έχουν να κάνουν με απογυμνώσεις ριζών, αυχενικές διαβρώσεις και έκθεση της οδοντίνης των δοντιών, οι οποίες όμως αντιμετωπίζονται με επικαλύψεις ρητίνης πριν ξεκινήσει η διαδικασία της λεύκανσης.

Είναι αυτονόητο πως η αισθητική υπάρχει μόνο όπου υπάρχει και υγεία.Είναι προτιμότερο να γίνει η λεύκανση των δοντιών από τον οδοντίατρο παρά να αγοράσετε συσκευές ή προϊόντα λεύκανσης τα οποία κοστίζουν, δεν είναι αποτελεσματικά και μπορούν να βλάψουν ανεπανόρθωτα τα δόντια σας.

Εύκολα και αποτελεσματικά χωρίς σπιτικές συνταγές και πειράματα…καλύτερα να κάνουμε τη λεύκανση εμείς για εσάς!

elGreek