Ο William Shakespeare είπε: «Ό,τι θέλεις, θα το πάρεις ευκολότερα με το χαμόγελό σου παρά με το σπαθί σου», ενώ κατά τον W. Αrthur Ward: «Ένα ζεστό χαμόγελο είναι η παγκόσμια γλώσσα της ευγένειας». Τα χαμόγελα αντανακλούν την προσωπικότητα των ανθρώπων και ένα όμορφο χαμόγελο προσφέρει αυτοπεποίθηση, δύναμη και θετική ενέργεια. 

Καθημερινά στο ιατρείο βλέπουμε την επιθυμία και ίσως την ανάγκη των ασθενών μας για ένα πιο όμορφο χαμόγελο. Άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση των δοντιών τους, ώστε αυτά να δείχνουν πιο υγειή, όμορφα, ίσια ή λευκά προκειμένου να αποκτήσουν ένα πιο λαμπερό ή νεανικό χαμόγελο. 

Γνωρίζοντας ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, φροντίζουμε η όποια παρέμβαση να γίνεται κατόπιν συζήτησης και συνεννόησης με τον ασθενή μας, παρέχοντας εναλλακτικά σχέδια θεραπείας σύμφωνα με τις ανάγκες του στόματος και τις απαιτήσεις του ασθενούς. Υπάρχουν σύνθετα προβλήματα καθώς και απλά, αλλά και η πιο μικρή παρέμβαση πολλές φορές αρκεί για να αλλάξει τελείως την εμφάνισή μας. Εκτεταμένες αλλά και μικρές διορθώσεις ενθουσιάζουν τους ασθενείς μας, ενώ το αποτέλεσμα είναι πάντοτε απολύτως φυσικό. 

Ο κλάδος της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη βελτίωση του χαμόγελου ονομάζεται αισθητική οδοντιατρική και είναι χαρά μας να σας βλέπουμε να χαμογελάτε! 

elGreek